Til hovedinnhold
Tilbake til Uterommet

Naturlig Bohem

Ønsker du en følelse av sydligere strøk hjemme i hagen din? Aina Sollie Steen og Asak viser deg hvordan du kan få det til hjemme hos deg.

Lar du deg inspirere av etniske referanser og romantiske elementer? Du vil elske det lyse og naturlige uttrykket Aina har satt sammen i denne naturlig bohemske stilen. Aina Sollie-Steen er en dyktig stylist og interiørdesigner, med lang erfaring i bransjen. Vi kjenner henne blant annet igjen fra «Tid for hjem» og «Sommerhytta» på TV2.

Aina Sollie Steen

Hvitt, natur og rustikke elementer definerer denne stilen. Bruk lyse, store flater, det være mur og heller. Sammen med tepper i naturens farger med masse tekstur. Dette vil gi deg en følelse av sydligere strøk, når du går ut i uterommet ditt.

Aina Sollie Steen

Nå tar hun med seg «innerommet» ut, og har tegnet tre magiske uterom med utgangspunkt i én og samme hage! Her tar Aina deg gjennom stilen Naturlig Bohem og hva du bør tenke på av valg i materialer og utforming - fra stort til smått.

Den bohemske stilen gir et avslappet uttrykk med innslag av upolerte overflater med tekstur. Naturlige og hvite toner i tilfeldige sammensetninger i kombinasjon med personlige små skatter.

Typisk for en naturlig bohem er et mer upolert uttrykk. Det skal aller helst oppleves som en helt tilfeldig sammensetning av små skatter du har samlet gjennom flere år, men du kan gjerne blande inn noen designmøbler med et strammere uttrykk.

Kurver, bast og treverk er kjennetegn for denne stilen. Bambus passer også godt. Finn frem stubber og fjøler, og skap et inntrykk av levd liv.

Når det kommer til beplantning er urner med eksotiske innslag fra palmefamilien, sukkulenter eller kaktus perfekt. Jeg vil også anbefale av mykere innslag - lin og bomull, det er perfekte tekstiler på puter, håndklær og tepper. Dette for å skape en lett og naturlig følelse som passer denne stilen utmerket.

Gjør det selv:

Drømmen du om et stramt og lekker utekjøkken? Følelsen av godt håndverk og one-of-a-kind-objekter er også typisk for denne stilen.

Arbeidsbeskrivelse

Stikkord:

Hvitt, etnisk og naturlig.

SLIK GJØR DU:

Bruk store flater, enten som heller eller mur.

Tilsett materialer som kurver, bast, treverk og urner med eksotiske palmer.

Tekstiler og lin og bomull myker opp totalinntrykket. finn frem stubber, trefjøler og lykter for å få den avslappede følelsen av levd liv.

Omgi deg med naturlige og hvite toner i denne moderne stilen, med innslag av rustikke og tekstuelle former.