Til hovedinnhold
Tilbake til Aktuelt

Farger til uterommet med Koi Fargestudio

Asak Miljøstein introduserer et fargekonsept til uterommet, utviklet i samarbeid med Dagny Thurmann-Moe og Koi Fargestudio. 

I samarbeidet med ASAK Miljøstein har Koi Fargestudio utviklet fire nye farger for belegningsstein; Rød Terrakotta, Blek Terrakotta, Sand og Trøffel, og én farge for helle (40x40 cm), Nougat. Den nye fargekolleksjonen har hentet inspirasjon fra naturen og vil gli mykt inn i norske omgivelser uavhengig av årstid, værforhold, trender og omkringliggende bygningers fasadefarger. Fargene er like vakre mot en grå eller hvit fasade som de er mot en fargesatt. De nye fargene kan brukes samlet eller alene og vil bidra til å skape varige, lune og hyggelige omgivelser.

Kolleksjonen skal være fleksibel og fungere til både ny og gammel byggestil, ulike fasadefarger og passe til naturlig, utendørs lys. Den vil bestå av gode, rolige farger som står seg over tid og som egner seg til både større og mindre utemiljøer. Betong er et materiale med en overflate som endrer seg naturlig over tid. Nå skal vi i tillegg tilføre farger som skaper varme og hygge i norske utemiljøer, noe vi vet er både miljøvennlig og helsefremmende. - Dagny Thurmann-Moe

Dagny Thurmann Moe

Helle Nougat

Hellen har en varm brunfarge beregnet for hage og terrasse. Hellen har en matt overflate og med et naturlig og elegant uttrykk som skaper lun hygge på terrassen. Fargen står også godt til grå og hvite fasader, men også til en rekke andre farger. Dette er en enkel farge og jobbe inn i fargepaletten til huset ditt. Format 40x40x4cm og 60x60x4cm -  Lagervare. 

Betong er et materiale som lever og endrer karakter under naturens påvirkning og utvikler en vakker patina over tid.

Les mer om hellen her

Vertica® Natur

I Norge har vi ofte tomter med skrående terreng. For å enten utlikne nivåene, eller forme tomten, slik at vi utnytter potensialet til tomten maksimalt, bruker vi støttemurer. Vi har derfor laget vår mest populære støttemur Vertica i en ny farge som tar opp de fargepaletten i belegget. 

Vertica® Natur har innslag av varme jordfarger som står godt sammen med de øvrige fargene i konseptet. Fargen er også fin alene eller sammen med gråtoner. De store rektangulære blokkene med bruddfront gir støttemuren et rolig og lunt uttrykk. Format normalblokk: 45x28x20cm - Lagervare.

Les mer om Vertica® her

Fargene

Sand Arena

Sand er en farge inspirert av de viktige og tradisjonsbundne gule nyansene vi har brukt på fasader i hundrevis av år. Vi har valgt en nyanse som er forsiktig og myk, og tilfører varme til omgivelsene uten å bli for fremtredende. Inspirasjon er hentet fra gultoner vi er vant til å se på bakken.

Blek Terrakotta Arena

Blek Terrakotta er en lysere nyanse av rød terrakotta, og er en behagelig miks av rødt og gult. Nyansen er sofistikert og elegant og gir et preg av det samtidige. 

RØD TERRAKOTTA Arena

Rød Terrakotta er en klassiker, men i oppdatert nyanse. Fargen har lengre historisk forankring og fungerer til de fleste fasadefarger. Dette er også en farge vi er godt vant til å se på bakken og som føles naturlig på denne horisontale flaten.

Trøffel arena

Trøffel minner om det varmt, dype sjokoladebrune, men som lener seg mot de dype terrakottanyansene. Utrolig vakker mot de fleste fasadefarger og glir inn i naturens paletter på raffinert vis.